4.12.12

Una nova etapa , una nova manera de fer



Bon dia seguid@rs ,


Avui a la fi , tornem a posar en marxa el nostre apreciat blog
www.eco-agricultura.blogspot.com  després de un temps de descans obligatori, a causa d’una sèrie de problemes en els nostres camps i en la nostra producció. Vam voler fer un gir a la nostra Empresa, en la nostra manera de treballar i innovar, amb les propostes dels nostres clients i seguidors , atès que ens havíem quedat enrere i no obteníem els resultats esperats. El camp ens ensenya ,dia a dia, que quan una plantació no va bé, és millor llaurar la terra , deixar-la en guaret per un període de temps , abonar-la i, finalment tornar a plantar i canviar la manera de cuidar-la per així tornar a obtenir bones collites.


El servei a domicili encara no el posarem en marxa , perquè hem d’acabar d’organitzar els últims detalls perquè no falli res i al mes d’agost començar a funcionar al 100 %.

En les nostres publicacions de Diari del Pagès us informarem de les coses que anem fent, també tindreu  articles d’opinió , articles informatius i totes aquelles informacions que us puguin interessar.

2 comentaris:

escort madrid ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Радомир Эра ha dit...

Se você teve problemas financeiros, é hora de sorrir. Você só precisa entrar em contato com o Sr. Benjamin com a quantia que deseja emprestar e o período de pagamento que mais lhe convier e você terá seu empréstimo dentro de três dias úteis. Beneficiei pela sexta vez um empréstimo de 700 mil dólares por um período de 180 meses, com a possibilidade de pagamento antes da data de vencimento. Benjamin está me ajudando com empréstimos. Entre em contato com ele e você verá que ele é um homem muito honesto e de bom coração. Seu e-mail é lfdsloans@outlook.com e seu número de telefone WhatApp é 1-989-394-3740 .